Pinterest expert

Al vanaf het begin van Pinterest ben ik actief aan het ‘pinnen’ op dit account. Dat is inmiddels 7 jaar. ‘Een foto zegt meer dan duizend woorden,’ is het idee achter Pinterest en dat is helemaal waar. Ik ben begonnen met Pinterest, omdat het mij vanaf het eerste moment ongelooflijk veel plezier gaf. Het is in mijn ogen dé plek om je passie te delen. Het is dus heel persoonlijk en juist dat maakt het platform zo bijzonder en krachtig. Inmiddels heb ik ruim 280.000 volgers wereldwijd en sta daarmee in de top 5 grootste Pinners van Nederland.

De kracht van Pinterest?

Op Pinterest plan je de toekomst. Het is een online plakboek en het nieuwe Google tegelijk. Nergens kun je zo goed verzamelen en delen wat je leuk vindt, waar je van droomt en waar je blij van wordt. Van het plannen van een vakantie tot je bruiloft of inspiratie opdoen voor de verbouwing van je woning.

Waarom Pinterest inzetten als marketingtool?

Pinterest heeft 176 geregistreerde gebruikers, waarvan 100 miljoen maandelijks actief zijn. Daarvan zijn 1.6 miljoen Nederlands. Wat al die ‘pinners’ daar doen? Lekker rondkijken en zich laten inspireren. Elke afbeelding op Pinterest linkt naar een website en deze afbeelding wordt ‘gerepind’ door gebruikers met dezelfde interesses. Door effectief gebruik te maken van zoekwoorden en categorieën binnen Pinterest zijn deze afbeeldingen vindbaar. Kortom; het biedt talloze mogelijkheden om je bedrijf, webshop of blog te laten zien (branding) én bezoekers naar je site te halen. Pinterest zorgt na Facebook voor de hoogste traffic en Pinterest laat je site hoger ranken in Google.

Wat ik voor je kan betekenen?

Opzet en/of beheer account

Je wilt starten maar weet nog niet genoeg van Pinterest af of je hebt geen tijd om Pinterest succesvol in te zetten. Zowel voor het opstarten van een account als het beheren ervan ben ik beschikbaar. Stuur a.j.b. een mail naar info(at)totaalbeeld.com voor meer informatie en een offerte.

Pinterest advies

Tijdens een één-op-één sessie (of via email) kijken we samen naar wat Pinterest voor jouw bedrijf, webshop of blog kan betekenen en hoe je het succesvol kunt inzetten.

Pinterest account analyse

Je hebt al een account, maar weet niet goed of je er alles uit haalt wat erin zit? Tijdens een analyse bekijk ik je account en vertel je per email wat er beter kan en hoe je dat kunt doen.

Pinterest training voor beginners

Je wilt Pinterest inzetten voor je bedrijf, webshop of blog, maar weet niet goed hoe? Tijdens deze één-op-één training vertel ik je alles wat je moet weten om succesvol te starten. Ik leer je hoe Pinterest werkt, we brainstormen over hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en ik leer je o.a. hoe je goeie bordtitels en -beschrijvingen maakt.

Pinterest training voor gevorderden

Je bent al actief op Pinterest, maar wilt weten of je goed op weg bent en/of je bent toe aan extra informatie om Pinterest nóg effectiever in te kunnen zetten voor je bedrijf, webshop of blog. Tijdens deze één-op-één training kijken we samen naar je account, geef ik verbeterpunten en vertel je over de extra mogelijkheden van Pinterest, zoals hoe groepsborden werken en wat een rich pin is.