Werkervaring

Sinds het afronden van de studie Communicatie (afstudeerrichting Tekstschrijven, 2002) heb ik een aantal jaren hard gewerkt aan het opbouwen van een uitgebreid CV in dienstverband bij verschillende uitgevers, tv-productiemaatschappijen en communicatiebureaus. In 2006 heb ik tevens een opleiding aan de Fotovakschool afgerond. Daarnaast heb ik de cursussen Korte verhalen en romans schrijven (NTI), Creatief schrijven (Sanoma Media) en De ideale mix tussen tekst en beeld (Sanoma Media) gedaan.

Sinds 2007 werk ik zelfstandig, voornamelijk voor tijdschriften, uitgevers en websites. Mijn werk is verschenen in tijdschriften als vtwonen, Flair, Margriet, Flow en Glamour. Naast eigenaar van Totaalbeeld ben ik de oprichter en eigenaar van Map of Joy, een travel community. Je ontdekt er de leukste adresjes en must do’s voor jouw city break, outdoor avontuur en roadtrip. Van hippe hotspots tot stoere vulkaanwandelingen en de mooiste routes om per auto af te leggen. Een website en social media-kanalen vol inspiratie met persoonlijke verhalen en tips.

De afgelopen jaren heb ik al met veel bijzondere merken en bestemmingen mogen samenwerken. Hieruit zijn artikelen, fotoreportages, social media campagnes en meer bijzondere producties ontstaan.

Een aantal voorbeelden van bedrijven waarmee een samenwerking heeft plaatsgevonden:

Askja
Auvergne tourism
Accor Hotels
Bagageonline.nl
Budget Autoverhuur
Corendon
DFDS Seaways
Eliza was Here
Expedia
Gambia Tourism Board
GoCarHire
Hoxton Hotel
Mama Shelter
NS International
NYC & Company
Pools Verkeersbureau
Region Stavanger
Ruralidays
Sawadee
South African Tourism Board
Sunny Cars
Toerisme Flevoland
Travel Alberta
Trivago
Visit Britain
Visit Scotland
World Ticket Center